Меню Затваряне

КАРИЕРИ

Ако имате интерес за стаж и работа в областта на акустиката и вибродиагностиката, СПЕКТРИ предоставя най-добрите условия за натрупване на широк опит и опознаването на индустрията в България.

Ние сме удостоверени с доверието да бъдем изключителни представители и дистрибутори на водещи световни прозводители: Bruel & Kjær, Brüel & Kjaer Vibro, EMS Brüel & Kjaer, Instantel, SoundEar A/S и CTC.

Освен мащабни проекти като изготвянето на шумови карти за агломерации София, Бургас, Плевен и други, нашите услуги включват и по-малки проекти като диагностиката и борбата с прекомерни нива на шум и вибрации в индустриални, работни и жилищни условия. 

Сертифицираната лабораторията за калибриране на шумомери, калибратори и шумови дозиметри – „СПЕКТРИ – ЛАБ“ е още едно направление с което СПЕКТРИ се отличава от другите български фирми в бранша.

Изпратете вашата подробна автобиография на jobs@spectri.bg. Ще разгледаме само документи, които са придружени от Мотивационно писмо – експозе, в което да опишете кое в дейността на нашата компания Ви мотивира да кандидатствате за стаж и защо. Бъдете подробни в Мотивационното си писмо, то е Вашата първа препоръка, за да се свържем с Вас.

bg_BGБългарски
en_GBEnglish (UK) bg_BGБългарски