Меню Затваряне

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Новият VIBROSTORE 100

+ безплатно обучение

+ промоционална цена

 

Вие отговаряте за десетки машини, които не се наблюдават? Може би защото онлайн система за наблюдение би била твърде скъпа за инсталиране за всички тях? Или защото повечето преносими устройства също не са подходящи? Повечето от тях са тежки за носене или изискват добре обучен персонал.

Не поемайте риска от внезапно прекъсване. Можете да наблюдавате и проследявате нивата на вибрации на Вашите машини с устройство, което се побира в джоба Ви!

VIBROSTORE 100/100E (известен още като VST-100/VST-100E) е най-новото ръчно устройство за следене на състоянието на машината на B&K Vibro. То измерва нивата на вибрации и износването на лагерите само с натискане на бутон. Налична е дори версия, съвместима с ATEX – VST-100E – за използване във взривоопасна среда. VST-100 е за стандартни приложения. 

Изтеглете показанията в придружаващия софтуер Report & Route Manager за отчитане, допълнителен анализ и тенденции. 

Като комплимент от СПЕКТРИ, при поръчка на VIBROSTORE 100, получавате обучение от нашия екип в работа с устройството… напълно безплатно!

Шумомер 2245

+ устройство за разширена функционалност

+ софтуер на български език

+ промоционална цена

Шумомер B&K 2245 с приложение за измерване на шум в околна среда е разработен за вашите специфични нужди. Прахо- и водоустойчив IP55 , идеално пригоден както за използване навън, така и за вътрешни условия. 

Характеристиките включват опростено измерване на широк спектър от параметри, статистика и честотен анализ. След-обработката и отчитането също се правят по-бързо и по-лесно с интуитивни инструменти за редактиране на маркери и аудио възпроизвеждане. 

С B&K 2245 клас 1, Вие притежавате всичко нужно и надеждно в един лесен за използване пакет!

Особеното при този шумомер, е че работи безпроблемно и със специално създадени мобилни приложения, както и с вашия компютър. Това позволява изцяло ново ниво на ефективност и контрол. 

Също така, и което е уникално за българския пазар, в резултат на съвместна работа на СПЕКТРИ и Brüel & Kjær , целият софтуер на и за B&K 2245 е преведен на български език!

Точното измерване, анализ и документиране на шума никога не са били толкова лесни!

Възползвайте се от лимитираната оферта - свържете се с нас!

bg_BGБългарски