Меню Затваряне

СПЕКТРИ – Специалистите по шум и вибрации

Повечето ни клиенти, намерили ни след години дискомфорт, породен от шум и/или вибрации, се изненадват колко бързо и лесно условията им могат да бъдат подобрени.

 
Органът за контрол от вид С при СПЕКТРИ е акредитиран съгласно БДС EN ISO / IEC 17020:2012 от ИА „БСА“ с уникален номер на сертификата № 122 ОКС.
 

Възползвайте се от нашата дългогодишна експертиза в сферата на акустиката и виброконтрола в Промишлена, Околна, Работна и Жилищна среда. Ние разполагаме с опита и познанията да разрешим казуса Ви ефикасно и икономично.

Чрез нашите международни партньори, СПЕКТРИ имаме достъп до най-висок клас оборудване за мониторинг на шум и вибрации. А нашите над 20 години опит ни правят безспорния лидер на Българския пазар.

Не се колебайте и се свържете с нас!

Тел.: (02) 963-0464 

Ако желаете да Ви изпратим оферта (включваща цена и срок на изпълнение) за измерване, моля попълнете формата отдолу. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Ако не представлявате фирма или институция, моля оставете полето празно.
Ако не представлявате фирма или институция, моля оставете полето празно.
В коя от горните категория попада измерването?
Моля, опишете подробно казуса. Пример: източник на шум/вибрации; брой помещения за измерване; местоположение на обекта (етаж, вход). Колкото повече информация предоставите, толкова по-ефикасно можем да изпълним задачата.
Къде бихте искали да Ви посетим, за да извършим измерването?
Кога бихте искали да Ви посетим? Ако не сте сигурни, оставете празно.
На кой номер можем да Ви потърсим, за да организираме измерването?
На кой имейл можем да Ви потърсим, за да организираме измерването?
Фирмената политика на фирма СПЕКТРИ ЕООД позволява плащане ЕДИНСТВЕНО по банков път.
bg_BGБългарски