Меню Затваряне

Новият шумомер HBK 2255 пристигна!

За да помогне на занимаващите се с архитектурна и екологична акустика, експертите по звука и вибрациите Hottinger Brüel & Kjær (HBK) са проектирали шумомера HBK 2255 Sound Level Meter, който предоставя цялостно решение за измерване.

Шумомерът HBK 2255 е идеален за всяка задача за измерване на звука, от измерване на шумовите емисии в околната среда от ново пътно платно, до проверка на шумоизолацията между апартаментите.

С тегло само 400 грама, лекият шумомер има гумирано тяло за сигурно захващане и поставя контролите за измерване точно под палеца на потребителя. Той има вградени Wi-Fi® и Bluetooth® и работи със специално създадени мобилни и компютърни приложения, осигурявайки изцяло ново ниво на ефективност и контрол. Може да работи и като самостоятелно устройство за измерване на звука без приложение.

HBK 2255 е част от новото решение за измерване на акустиката на сградите от HBK. Приложението Building Acoustics Partner осигурява пълна поддръжка на работния процес и безжично дистанционно управление за измервания на звукоизолацията. Решението е завършено с HBK 2755 Smart Power Amplifier, който позволява безжично дистанционно управление на източника на звук в компактен, здрав и лек пакет.

Повече информация за HBK 2255 е налична на уебсайта на компанията.

bg_BGБългарски