Меню Затваряне

ЛИК – СПЕКТРИ ЛАБ

Надграждайки нашата 20 годишна експертиза в областта на измерването на шума, СПЕКТРИ ЕООД стартира своята собствена Лаборатория за калибриране на шумомери, калибратори и шумови дозиметри:

С тази своя инициатива, СПЕКТРИ ЕООД цели да заздрави портфолиото си от предлагани услуги в областта на измерването, оценката и калибрирането. Да увеличи своя експертен потенциал и да предостави на своите клиенти професионална подкрепа в техните задачи по метрологично осигуряване и качествен контрол на използваното от тях оборудване.

През 2011 г. СПЕКТРИ ЕООД разработи и внедри система по качество в съответствието с изискванията на стандарт БДС EN ISO/IEC 17020:2012. Органът за контрол от вид С (ОКС) при „СПЕКТРИ“ ЕООД гр. София е акредитиран съгласно БДС EN ISO / IEC 17020:2012 от ИА „БСА” с регистрационен номер на сертификат № 122 ОКС. Целта на акредитацията е да се предложи на клиентите обслужване с доказана и призната техническа и експертна компетентност в областта на шума и вибрациите. 

За изпълнение на идеята и целта на акредитация, СПЕКТРИ ЕООД се ръководи от два основни факта: притежаване на оборудване от висок клас, което е метрологично проследимо – и експертен  персонал, който е доказал своята компетентност в изпълнените десетки проекти с национално и обществено значение.

Инж. Иван Георгиев по време на калибриране на шумомер B&K 2245.
bg_BGБългарски