Меню Затваряне

Новият шейкър LDS V8750 пристигна!

Експертът по тестове и измервания HBK стартира нова LDS шейкър система, която осигурява ефективност далеч отвъд просто спестяване на време – шейкър LDS V8750 + шейкър система XPAK.

Шейкърната система на HBK LDS V8750 + XPAK е специално проектирана да отговаря на взискателните спецификации за шоково тестване в стандартни конфигурации. Системата за шейкър със средна сила, с въздушно охлаждане намалява общите разходи, като същевременно гарантира надеждна и дълготрайна система. Индуктивната центрираща система позволява точно насочване на вградената арматура с минимална поддръжка и непрекъсната работа.

Непрекъснатата работа е гарантирана и чрез новите отдалечени услуги за подпомагане на прогнозна поддръжка и откриване на неизправности. Това може да бъде постигнато от потребителя или с помощта на сервизния екип на HBK. Освен това режимите COOL и QUIET на усилвателя на XPAK позволяват на потребителя да намали акустичния шум и консумацията на енергия, като същевременно намалява разходите и намаляват въглеродния отпечатък.

Повече информация за V8750 на HBK е достъпна на уебсайта на компанията.

Научете повече за функциите в това интервю от HBK.

bg_BGБългарски