Меню Затваряне

VIBROSTORE 100/100E

Вие отговаряте ли за десетки машини, които не се наблюдават? Може би защото онлайн система за наблюдение би била твърде скъпа за инсталиране за всички тях? Или защото повечето преносими устройства също не са подходящи? Повечето от тях са твърде тежки за носене или изискват добре обучен персонал за работа.

Не поемайте риска от внезапно прекъсване, дори с вашите по-малко критични машини. Има начин да наблюдавате и проследявате нивата на вибрации на вашите машини, който се побира в джоба ви!

VIBROSTORE 100/100E (известен още като VST-100/VST-100E) е най-новото ръчно устройство за следене на състоянието на машината на B&K Vibro. Той измерва нивата на вибрации и износването на лагерите с натискане на бутон. Налична е дори версия, съвместима с ATEX – VST-100E – за използване във взривоопасна среда. VST-100 е за стандартни приложения. Изтеглете показанията в придружаващия софтуер на Report & Route Manager за отчитане, допълнителен анализ и тенденции. Никоя развиваща се грешка вече няма да остане неоткрита. VIBROSTORE 100/100E е задължително допълнение към всяка онлайн система за наблюдение като част от вашата стратегия за прогнозна поддръжка!

bg_BGБългарски