Меню Затваряне

НОВО: DYTRAN

Акселерометри

Широка гама от висококачествени сензори за вибрации – от миниатюрни версии до здрави промишлени дизайни, които ще ви позволят винаги да избирате правилния сензор за конкретни нужди и изисквания.

Сайт на производителя.

 

Сензори за сила

Сензори, предназначени за наблюдение и измерване на динамични сили, се предлагат в различни дизайни за използване в широк спектър от индустрии и предлагат безкомпромисни технически параметри.

Сайт на производителя.

Сензори за налягане

Сензорите за измерване на феномени на динамично налягане се използват в много индустриални приложения и са доказано решение благодарение на своя качествен дизайн и различни конфигурации.

Сайт на производителя

Ударни чукове

Страхотни инструменти за модални и структурни тестове и тестване. Прецизният дизайн и прецизният контрол на силата позволяват подробен анализ и получаване на важна информация за динамичните свойства на тестваните обекти.

Сайт на производителя.

Кабели

Богата гама от кабели с различен дизайн за надеждно предаване на сигнал. Кабелите са изработени от висококачествени материали, които минимизират смущенията и осигуряват висока точност на измерване.

Сайт на производителя.

Аксесоари

Голям брой аксесоари за сензорна техника под формата на адаптери, редукции, монтажни, уплътнителни или изолиращи елементи и др. ще осигурят постигането на оптимални резултати и ще повишат ефективността на измервателната система.

Сайт на производителя.

Логери на данни

 

Компактните и леки модули предлагат иновативно и рентабилно решение за събиране и записване на критични вибрационни данни в реални приложения. Вътрешните акселерометри елиминират нуждата от външни кабели и сложна обработка на сигнала.

Сайт на производителя.

Електроника

 

Компонентите на измервателната система, които се използват за настройка на сигнали, захранване на сензори, преобразуване на количества и др., осигуряват безупречни резултати благодарение на прецизния си дизайн.

Сайт на производителя.

bg_BGБългарски