Меню Затваряне

VIBROSTORE 100

Отговаряте ли за десетки машини, които не се наблюдават? Може би защото онлайн система за наблюдение би била твърде скъпа за инсталиране на всички тях? Или защото повечето преносими устройства също не са подходящи? Повечето от тях са твърде тежки за носене или изискват добре обучен персонал.

Не поемайте риска от внезапно прекъсване, дори и с по-малко критичните си машини. Има начин за наблюдение и промяна на нивата на вибрации на вашите машини – който се побира в джоба Ви!

VIBROSTORE 100 е най-новото устройство за наблюдение на състоянието на ръчната машина B&K Vibro. Той измерва нивата на вибрации и износването на лагерите с натискане на бутон. Изтеглете показанията в придружаващия софтуер Report & Route Manager за отчитане, допълнителен анализ и тенденции. Никоя развиваща се грешка няма да остане неоткрита отново.

VIBROSTORE 100 е задължително допълнение към всяка система за онлайн наблюдение като част от вашата стратегия за прогнозно поддържане. Започнете да използвате преносимото устройство за наблюдение на състоянието VIBROSTORE 100 още днес и се възползвайте от ценни данни за машините Ви на една ръка разстояние!

bg_BGБългарски