Меню Затваряне

WA100 Wireless Series на CTC

CTC предлага на клиентите си нов начин за свързване на техните постоянни инсталации за наблюдение. WA100 Wireless Series на CTC разполага с индустриални безжични предаватели и персонализиран софтуер, за да позволи безпроблемно събиране на данни, без да са необходими стандартни съединители, окабеляване или разпределителни кутии.

За разлика от конкурентните безжични сензори, CTC предлага безжичен предавател, който работи заедно със стандартните сензори за ниска мощност CTC – AC312 и AC314.

В сравнение с безжичните сензори „всичко в едно“, този дизайн от две части осигурява надеждни показания, тъй като вътрешният дизайн на нашите сензори не е променен, за да приспособи безжичната свързаност. В резултат на това потребителите могат да се възползват от качеството на CTC, дизайн на акселерометър в режим на срязване в здрав корпус от неръждаема стомана за максимална защита на околната среда.

След това безжичният предавател WA102-1A е прикрепен към сензора и замества стандартния съединител / окабеляване. Използвайки технологията Bluetooth, данните могат да се изпращат до безжичния таблет WA100-TAB на CTC в рамките на обхвата на видимост от 150 фута. Потребителите могат също да използват таблета, за да създадат псевдоними на предавателите, да създадат групи предаватели според приложението за наблюдение и да конфигурират настройките за четене за персонализирано събиране на данни.

bg_BGБългарски